Verzendkosten € 5,95 Verzending binnen Nederland vanaf € 80,00 gratis.
Klarna achteraf betalen, toeslag € 1,50  

Het Millus Handelshuis levert 5 á 6 maal per week via verzender DHL.

Bij maatartikelen of bestellingen, stellen wij u op de hoogte van de verwachtte levertijd.


Online directe betaling en verzending:
  • iDeal: direct betalen in de beveiligde omgeving van uw bank.
>Uw order wordt snel verwerkt en verzonden. Levertijd; Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur  worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €5,95 voor bestellingen onder de € 80,- Gratis voor bestellingen vanaf € 80,- Klarna achteraf betalen,toeslag € 1,50.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en Post.nl . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
Betaling vooruit, verzending na ontvangst:
  • Bancaire overschrijving: uw order wordt behandeld nadat uw transactie is ontvangen.
  • Verzending onder rembours: u betaald €25,- rembourskosten vooruit per bank.
  • Afhalen: op afspraak kunt u producten af komen halen. Wij zorgen dan dat deze uit opslag beschikbaar zijn.
>Uw order wordt behandeld zodra uw betaling ontvangen en verwerkt is. Verzending binnen Nederland €5,95. Verzending binnen Nederland vanaf € 80,00 gratis. Door op ‘Bestel nu!’ te klikken plaats ik een bestelling met betaalplicht en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.”